Målning och plattsättning i nybyggt hus

januari 18, 2022

Vi anlitade Musse och Mcc Entreprenad för målning och plattsättning för vårt nybyggda hus i Örebro. Lätta att få tag på, kom när dom sa att dom skulle göra och gjorde ett bra arbete. Plattsättningen är det bästa jag sett! Rekommenderas varmt!

Adam Vikström

Totalrenovering villa

juli 8, 2021

Jag hittade företaget via sidan Servicefinder. Jag hade fått många offerter från andra företag men jag beslutade att anlita Mcc entreprenad. Anledningen till att jag valde dem var för just Mustafas (Arbetsledare/Chef) bemötande och ärlighet.

Vi renoverade hela huset som t.ex. 2 badrum, tvättstuga, målning av väggar och tak, nytt golv, nytt kök, nytt elsystem, nya spotlights på taket med mera.

Vid stora renoveringar så stöter man på olika hinder på vägen och de var alltid villiga att lösa dem och få mig nöjd som kund. Mustafa var alltid tillgänglig 24/7 och kunde snabbt svara på frågor som dök upp.

Rekommenderas starkt! ????????

Arkin

Toppklass i alla lägen!

april 27, 2021

Vi anlita dem under c 2 mån för en omfattande renovering av vår lokal. Vi stötte på olika utmaningar och vi fann ett stort stöd hos dem. Alltid fann de lösningar där kvalité och ekonomin var inräknade.

Allt gick smidigt och allting fungerade utmärkt! De var alltid tillgängliga och kom alltid när det var bestämt. Vi skulle aldrig kunnat ha fått bättre partners för vår renovering. Detta företaget rekommenderar jag varmt. Verkligen unika. De släppte inget och slutförde allt utan att man någonsin behövde söka upp dem eller be om det. Toppklass!

Johan E

Badrumsrenovering 6 kvm

april 25, 2021

Vi är mycket nöjda med vårt val och slutresultatet blev fantastiskt, mer än vad vi hade förväntat oss????

Varm rekommenderas!

Dilshod

Stockholm

april 3, 2021

Mycket nöjd med både slutresultat och bemötande före, under och efter min lägenhetsrenovering.

Nina M